PRAZNIČNA RETRO ČAROLIJA
Swing'n'Roll i Tikilas

petak 27.12.2019.

Praznicna retro carolija u Ulica music baru

It's TIME to PARTY!!!
Swing'n'Roll i Tikilas vam žele dobrodošlicu na veliku zajedničku žurku za sve prijatelje!

Dođite da zaokružimo ovu godinu na omiljenom plesnom podijumu Ulica music bara, uz druženje, igranku, pozitivnu atmosferu i najveće hitove za ples.

Na prednovogodišnjoj zabavi, očekuje vas mnoštvo dobre muzike za ples, od energičnog ritma čarlstona, preko zlatnog doba swinga, pa sve do ludog rokenrola i divljeg rokabilija! Biće tu egzotičnih instrumentala, ritmičnog bluza, uzbudljivog džeza i specijalnih prazničnih retro pesama.

Za dobru muziku će se pobrinuti Swing'n'Roll i DJ duo Tikilas sa specijalnim setom na vinilima!

Tikilas magični napitak se satoji od divljeg rock'n'rolla, ludog rockabillyja, plesnog soula, surftastičnih instrumentala, tropske egzotike i tajnih sastojaka od rariteta iz sličnih žanrova, sve iskljucivo iz 50tih i 60tih godina prošle ere. Nuspojave uključuju omađijane plesne cipele, tropsku mikroklimu i onomatopeju.

Swing'n'Roll je ekipa koja neguje plesove i muziku iz Swing i Rock’n’Roll ere koji su obeležili period od 20-ih do 50-ih godina prošlog veka. Pored časova swing plesova (lindy hop, boogie woogie i balboa), Swing’n’Roll organizuje tematske događaje poput nastupa, svirki, plesnih večeri i radionica, sa idejom dobre zabave i edukacije.

Ulica bar, Balkanska 13!
Petak, 27. decembar, od 21h do 01h!

Ulaz je besplatan!
Vidimo se!

Pogledaj Facebook event