SWING THING
Swing'n'Roll i Tikilas

petak 6.3.2020.

swing plesno veče

It's TIME to PARTY!!!
Swing'n'Roll i Tikilas vam žele dobrodošlicu na još jednu zajedničku igranku za sve prijatelje!

Očekuje vas mnoštvo dobre muzike za ples, od energičnog ritma čarlstona, preko zlatnog doba swinga, pa sve do ludog rokenrola i divljeg rokabilija! Biće tu egzotičnih instrumentala, ritmičnog bluza, uzbudljivog swinga.

Za dobru muziku će se pobrinuti Swing'n'Roll i DJ duo Tikilas sa specijalnim setom na vinilima! Vidimo se na plesnom podijumu Ulica music bara, uz druženje, igranku, pozitivnu atmosferu i najveće hitove za ples.

Tikilas magični napitak se satoji od divljeg rock'n'rolla, ludog rockabillyja, plesnog soula, surftastičnih instrumentala, tropske egzotike i tajnih sastojaka od rariteta iz sličnih žanrova, sve iskljucivo iz 50tih i 60tih godina prošle ere. Nuspojave uključuju omađijane plesne cipele, tropsku mikroklimu i onomatopeju.

Swing'n'Roll je ekipa koja neguje plesove i muziku iz Swing i Rock’n’Roll ere koji su obeležili period od 20-ih do 50-ih godina prošlog veka. Pored časova swing plesova (lindy hop, boogie woogie i balboa), Swing’n’Roll organizuje tematske događaje poput nastupa, svirki, plesnih večeri i radionica, sa idejom dobre zabave i edukacije.

Ulica bar, Balkanska 13
Petak, 6. mart, od 21h do 01h

Ulaz je besplatan!
Vidimo se!

Pogledaj Facebook event