Upis početne SWING grupe u Dobračinoj

četvrtak 3.3.2022.

Swing ples

Pridruži nam se od marta na Dorćolu!

Ako si u potrazi za dobrim provodom i želiš da naučiš zabavne SWING plesove, prijave za POČETNI KURS SWING plesova - LINDY HOP i BOOGIE WOOGIE su otvorene.

Prijave su obavezne!

PRIJAVI SE

Pozivamo te na uvodne časove u četvrtak 24.2. u 20:30 i ponedeljak 28.2. u 21h, na kojima ćemo ti predstaviti swing plesove i pokazati nekoliko jednostavnih osnovnih koraka. Prvi-uvodni časovi su BESPLATNI!
Redovni časovi POČETNE GRUPE počinju u četvrtak 3. marta i održavaće se dva puta nedeljno u centru Beograda.

Adresa: Dobračina 30b
Termini: Ponedeljak 21-22h i četvrtak 20:30-21:30h
☎ Telefon za informacije: 063 353 057

Prednost imaju prijave u paru (jedan vodi - leader/partner, a drugi prati - follower/partnerka). Ukoliko želiš da se prijaviš samostalno, bićeš na listi čekanja dok se još neko ne prijavi samostalno, kako bismo kreirali parove. Važno je da naglasimo da se možeš prijaviti za bilo koju ulogu i da svi mogu voditi ili pratiti (uloge nisu određene polom).

⭐⭐⭐ AKCIJA ZA EKIPU
1 Follower sa 2 leader-a:
Follower mesec dana BESPLATNO!
Leaderi plaćaju POLA CENE prvi mesec!

Na početnom kursu se uče osnovni koraci Swing plesova i svi polaznici će moći uskoro da zaplešu uzbudljivi LINDY HOP i energični BOOGIE-WOOGIE.
Swing se pleše na JAZZ, ROCK'N'ROLL i RHYTHM'N'BLUES muziku, ali je moguće plesati i na širok raspon srodnih žanrova. Pogodan je za sve generacije i uzraste. Nije potrebno plesno iskustvo, zato zgrabi svoje patike i svrati do nas!

ŠTA JE POTREBNO ZA ČAS PLESA?
Predlažemo udobnu odeću u kojoj se možeš slobodno kretati i patike ili ravne, lagane cipele (čizme, otvorene cipele ili japanke se ne preporučuju). Obuću za preobuvanje treba poneti na čas. Obično se ne nose cipele sa visokim potpeticama. Dobro je sa sobom imati flašicu vode i rezervnu majicu.

Za sve dodatne informacije možeš nas pozvati:
☎ 063 353 057 ili nam pisati na swingplesbeograd@gmail.com
Adresa: Dobračina 30b, Beograd

Dobro došli!


PRIJAVI SE


Prijave su obavezne!


Pogledaj Facebook event