Upis početne grupe swing plesova

utorak 5.11.2019.

Swing plesovi-upis početne grupe

Zakorači u magični retro svet i zapleši SWING! U novembru je poslednja prilika u ovoj godini da naučiš LINDY HOP i BOOGIE WOOGIE! Pridruži nam se ako si u potrazi za dobrim provodom, zabavnom rekreacijom ili interesantnim, novim hobijem.
Prvi čas je BESPLATAN!
STUDENTI i PAROVI imaju POPUST!

Prijave za POČETNI KURS SWING plesova - LINDY HOP i BOOGIE WOOGIE su otvorene!

PRIJAVI SE

Časovi POČETNE GRUPE počinju 5. novembra i održavaju se dva puta nedeljno u centru Beograda.

Termini su:
utorak od 21-22h – LINDY HOP
sreda od 20-21h – BOOGIE WOOGIE

☎ Telefon za informacije: 063 353 057
Adresa: Makedonska 42, opština Stari grad, 5. sprat

Na početnom kursu se uče osnovni koraci Swing plesova i svi polaznici će moći uskoro da zaplešu uzbudljivi LINDY HOP i energični BOOGIE-WOOGIE.

SWING PLESOVI predstavljaju grupu plesova nastalih u periodu od dvadesetih do šezdesetih godina prošlog veka sa posebnim akcentom na najpopularniji ples swing jazz ere Lindy Hop i sve popularniji energični Boogie Woogie.

Swing plesovi su pogodni za sve generacije i uzraste. Nije potrebno plesno iskustvo, zato zgrabi svoje patike i svrati do nas! :)

PRIJAVI SE

ŠTA JE POTREBNO ZA ČAS PLESA?
Predlažemo udobnu odeću u kojoj se možeš slobodno kretati i patike ili ravne, lagane cipele (čizme, otvorene cipele ili japanke se ne preporučuju). Obuću za preobuvanje treba poneti na čas. Obično se ne nose cipele sa visokim potpeticama. Dobro je sa sobom imati flašicu vode i rezervnu majicu.

Naša preporuka je upis na oba plesa (Lindy Hop i Boogie-woogie), ali je na tebi da izabereš opciju koja ti odgovara (dajemo POPUST ukoliko upišeš oba plesa).

Možeš se prijaviti:
  popunjavanjem FORMULARA
  slanjem maila na swingplesbeograd@gmail.com
  pozivom broja 063 353 057
ili se jednostavno pojavite u terminu kada su časovi.

Dobro došli!

Pogledaj Facebook event