Zapleši SWING u septembru
Lindy Hop, Boogie Woogie, Solo Jazz

četvrtak 3.9.2020.

Swing ples upis

Swing'n'Roll se vraća u plesnu salu!

Iza nas je nekoliko meseci jedinstvenog iskustva. Možemo da kažemo da je to bio period kada smo bili razdvojeni, ali opet i povezani na neuobičajan način, preko online časova i igranki.

Swing'n'Roll ekipa se ponovo okuplja u Dobračinoj 30B. Vreme je da počnemo novu plesnu sezonu i zaplešemo SWING. Časovi počinju u četvrtak 3. septembra.

Pred nama je jedna nova etapa rada i novih plesnih izazova, i zbog toga su prijave preko formulara obavezne. Broj polaznika po grupi je ograničen. Na časovima ćemo održavati dovoljnu udaljenost između plesača ili između plesnih parova. Plesaćemo u manjim grupama i uz poštovanje propisanih mera zaštite.

Za sada prednost imaju prijave u paru (jedan vodi, a drugi prati). Na časovima nećemo raditi promene, iako stalno ističemo koliko je važno i korisno plesati sa što više različitih plesača. Ukoliko želiš da se prijaviš samostalno na Lindy hop ili Boogi woogie, bićeš na listi čekanja dok se još neko ne prijavi samostalno, kako bismo kreirali parove. Formular treba da popune oboje (i leader i follower). Važno je da naglasimo da se možeš prijaviti za bilo koju ulogu i da svi mogu voditi ili pratiti (uloge nisu određene polom).

Iz tog razloga, uvodimo časove još jednog swing plesa u naš repertoar, za koji ti ne treba partner, a to je autentični SOLO JAZZ. Prijave su samostalne, ali je broj prijava ograničen.
Na tebi je da odabereš ples koji ti najviše odgovara.

Prijave za sve grupe su obavezne!

PRIJAVI SE

Časovi počinju 3. septembra.

Termini su:
Ponedeljak od 19-20h – SOLO JAZZ (jedinstvena grupa, mogu se prijaviti i početnici)

Ponedeljak od 20-21h – LINDY HOP (za plesače koji plešu duže od 6 meseci)

Ponedeljak od 21-22h – LINDY HOP (POČETNA GRUPA za one koji nikada nisu plesali ili su tek počeli pre nego što smo prekinuli časove u martu)

Četvrtak od 19:30-20:30 – BOOGIE WOOGIE (za plesače koji plešu duže od 6 meseci)

Četvrtak od 20:30-21:30 – BOOGIE WOOGIE (POČETNA GRUPA za one koji nikada nisu plesali ili su tek počeli pre nego što smo prekinuli časove u martu)

Nakon prijave dobićeš email sa informacijama da li je tvoja prijava prihvaćena, kao i pravilnik koji treba da se poštuje u sali, a vezan je za higijenske preporuke za prevenciju zaraze virusom.

☎ Telefon za informacije: 063 353 057
Adresa: Dobračina 30b, Beograd

Zakoračite u magičan svet swing plesova sa nama!

Swing plesovi su pogodni za sve generacije i uzraste. Nije potrebno plesno iskustvo, zato zgrabi svoje patike i svrati do nas! :)

ŠTA JE POTREBNO ZA ČAS PLESA?
Predlažemo udobnu odeću u kojoj se možeš slobodno kretati i patike ili ravne, lagane cipele (čizme, otvorene cipele ili japanke se ne preporučuju). Obuću za preobuvanje treba poneti na čas. Obično se ne nose cipele sa visokim potpeticama. Dobro je sa sobom imati flašicu vode i rezervnu majicu.

CENA za mesec dana jednog plesa je 1.500 dinara (4 časa). Ukoliko upišeš 2 plesa, cena je 2.500 dinara (8 časova).

Možeš se prijaviti:
  popunjavanjem FORMULARA
  slanjem maila na swingplesbeograd@gmail.com

Dobro došli!

Pogledaj Facebook event