UPIS novih članova na SWING plesove

16. januar 2023.

Swing ples

Zapleši LINDY HOP i BOOGIE WOOGIE uz najveće swing jazz i rock’n’roll hitove!
Prijave za POČETNI KURS SWING plesova su otvorene.

PRIJAVI SE

Prijave su obavezne!

UPIS početne grupe je u toku!

Zapleši LINDY HOP i BOOGIE WOOGIE uz najveće swing jazz i rock’n’roll hitove!

Zakorači u magični retro svet i zapleši SWING. Pridruži nam se ako si u potrazi za dobrim provodom, zabavnom rekreacijom ili interesantnim novim hobijem. Kurs swing plesova je namenjen početnicima, koji nisu nikada plesali.

DORĆOL - Dobračina 30B (sala u prizemlju)
Termini: Ponedeljak 20:00 i četvrtak 20:30 (Prvi čas je u ponedeljak, 16. januara u 20h)
☎ Telefon za informacije: 063 353 057

U januaru se plaća pola meseca (1500 din.).

BESPLATAN prvi čas!

Ukoliko imaš iskustva u swing plesovima, možeš izabrati neku od postojećih grupa i priključiti se. Pošalji nam email na swingplesbeograd@gmail.com i zajedno ćemo odrediti koja grupa ti odgovara.

SWING PLESOVI predstavljaju grupu plesova nastalih u periodu od dvadesetih do šezdesetih godina prošlog veka sa posebnim akcentom na najpopularniji ples swing jazz ere LINDY HOP i sve popularniji energični BOOGIE WOOGIE. Swing se pleše na JAZZ, ROCK'N'ROLL i RHYTHM'N'BLUES muziku, ali je moguće plesati i na širok raspon srodnih žanrova. Pogodan je za sve generacije i uzraste. Nije potrebno plesno iskustvo, zato zgrabi svoje patike i svrati do nas! 😊

ŠTA JE POTREBNO ZA ČAS PLESA?
Predlažemo udobnu odeću u kojoj se možeš slobodno kretati i patike ili ravne, lagane cipele (čizme, otvorene cipele ili japanke se ne preporučuju). Obuću za preobuvanje treba poneti na čas. Obično se ne nose cipele sa visokim potpeticama. Dobro je sa sobom imati flašicu vode i rezervnu majicu.

Prijavi se, nauči zabavne SWING plesove i zapleši sa prijateljskom ekipom.

Dobro došli!


PRIJAVI SE


Pogledaj Facebook event